Maatalouskoneiden huolto Mikkelin toimisteessä päättyy

Posted · Add Comment

Vähemmän on enemmän. Keskitymme jatkossa palvelemaan John Deere Forestryn metsäkoneasiakkaita ja JCP:n maansiirtoasiakkaita.

Maatalouskoneiden huolto päättyy Mikkelin toimipisteessämme syyskuun 2019 loppuun mennessä. Varastostamme kyllä löytyy varsin paljon osia niin John Deere- kuin Massey Ferguson- sekä Kubota-traktoreihin. Myymme k.o. koneiden varastotuotteet edullisesti alta pois. Kyselkää!

Aki Ikonen siirtyy uusiin haasteisiin ja kiitämme häntä hyvin tehdystä työstä. Asiakkaat tulevat varmasti kaipaamaan Akin pitkän linjan asiantuntemusta.

Jukka Kuuva siirtyy Mikkelin pisteen vetäjäksi. Jukka Kuuva vastaa numerosta 040 767 6203. Jos hän ei pääse vastaamaan, niin pyrkii soittamaan mahdollisimman pian takaisin. Myös 020-alkuiset numerot ovat edelleen käytössä.

Jatkossa varaosamyymälämme palvelee aktiivisesti klo 7:30–9:00. Edellisenä päivänä tilatut tuotteet ovat meillä aamulla klo 7 jälkeen ja postikin saapuu jo klo 9 mennessä. Muuna aikana palvelemme paikalla olevalla henkilökunnalla, ja paikalla on aina joku, joka on valmis palvelemaan asiakkaita. Vähintäänkin palvelu on puhelimen päässä eli soitto Jukka Kuuvalle ja asia menee eteenpäin.

Tervetuloa!

Päivittänyt .

Comments are closed.