John Deere voiteluaineet

John Deere -voiteluaineet on suunniteltu varta vasten John Deere -koneisiin. Jokainen tarjoamamme voiteluaine on John Deeren asiantuntevien insinöörien kehittämä ja optimoitu raskaaseen käyttöön. Tuotteemme sekä parantavat koneittesi suorituskykyä että suojelevat niitä kulumiselta eli pidentävät niiden käyttöikää.

Tutustu John Deere voiteluaineisiin tästä linkistä.

 
 

Teboil öljyt

Teboil-voiteluaineiden laaja valikoima kattaa sekä ajoneuvojen että teollisuuden voitelutarpeet. Innovatiivinen tuotekehitys ja yli 50 vuoden valmistuskokemus takaavat parhaat voiteluominaisuudet vaativimmissakin olosuhteissa. Forest Huollon kautta tilatut öljytynnyrit toimitetaan rahtivapaasti suoraan Teboilin varastosta.

Tutustu Teboil öljyihin tästä linkistä.

 
 

Teboil voitelurasvat

Voitelurasvat sekä ajoneuvojen että teollisuuden käyttöön. Erittäin hyvät voiteluominaisuudet kosteisiin, raskaisiin ja kylmiin olosuhteisiin.

Tutustu Teboil voitelurasvoihin tästä linkistä.

 
 

Teboil jäähdytinnesteet

Teboil Jäähdytinneste antaa jäähdytysjärjestelmälle erinomaisen suojan jäätymistä, syöpymistä ja korroosiota vastaan. Teboil Glycold XLC on nitriitti-, fosfaatti-, silikaatti-, amiini- ja boraattivapaa etyleeniglykolipohjainen Longlife-jäähdytinneste. Se on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön sekä kevyen että raskaan kaluston ajoneuvojen ja työkoneiden jäähdytysjärjestelmissä.

Tutustu Teboil jäähdytinnesteisiin tästä linkistä.